Sommar-
bloggen

Frank, Frank och Glenn steker i solen. http://www.sunnydays.seFrank, Frank och Glenn steker i solen. http://www.sunnydays.se. Från instagram http://instagram.com/p/XwrXmXlIce/

Kommentera

Snart dags att dra igång årets säsong! Lagret är större och bättre än någonsin med ett par sköna nyheter på gång in, nu saknas bara våren! #sunglasses #sunnydays #fashionSnart dags att dra igång årets säsong! Lagret är större och bättre än någonsin med ett par sköna nyheter på gång in, nu saknas bara våren! #sunglasses #sunnydays #fashion. Från instagram http://instagr.am/p/UtwvmAlIQw/

Kommentera

2013 år säsong är snart här!

Snart dags att dra igång årets säsong! Lagret är större och bättre än någonsin med ett par sköna nyheter på gång in, nu saknas bara våren!

20130120-185251.jpg

Kommentera

Utmaning! Låna ut dina solglasögon till ett får och fota och få ett par nya @sunnydays. #SSWCUtmaning! Låna ut dina solglasögon till ett får och fota och få ett par nya @sunnydays. #SSWC. Från instagram http://instagr.am/p/OZQj8JlIbd/

Kommentera

Sommarpriser i shoppen!

Hela juli firar vi med sommarpriser i shoppen, alla glasögon kostar nu 199 kr inklusive frakt hem till dörren. Nu kör vi, sommarvärme kom hit!

Kommentera

Ibland är svensk sommar bra bäst. Ha det bra i solen. Tommy (och Frank) hälsar.Ibland är svensk sommar bra bäst. Ha det bra i solen. Tommy (och Frank) hälsar.. Från instagram http://instagr.am/p/MbEPYDFIaH/

Kommentera

Linn gör entré

Det är fredag och på pappret vår första sommardag. Det måste firas! Vi gör det bl a. genom att presentera en ny modell, Linn. Ett par solglasögon som verkligen andas 60-tal. Så ta och kolla in dom extra noga och ha sen en mycket trevlig helg.Det kommer bli sol, någon gång.

Trevlig helg!

Kommentera

Senilsnöret är årets trend

Senilsnöre och senilkedja

Vi såg dem redan förra året, men det är inte förns i år senilsnöret och kedjan har blivit en riktigt het trend. Det är en detalj som får dig om möjligt att se ännu bättre ut i dina solglasögon.

Senilsnöret möjliggör också att alltid ha två brillor tillhands. Ett par på näsan och ett hängande runt halsen. John jobbar mycket så, han menar att det är perfekt för då kan han enkelt byta beroende på ljus och tillfälle. Själv tänker jag visst, varför inte?

Det är en trend som tillskillnad från att inte ha skärp i byxorna är grymt praktisk, du har alltid koll på dina solglasögon. Mobiltelefonen har nåtts av samma utveckling. Den har vi gärna runt halsen, dels för att det är snyggt men också för att det hjälper oss med vår glömska.

I varje ände av senilsnöret sitter en silikondel som du enkelt fäster på glasögonens skalmer. Det gör det enkelt att ta av och byta, utan att det skadar och repar.

Vi har flera olika senilsnören och senilkedjor. Känner du att du saknar något tillbehör så tveka inte att höra av dig. Vi tycker om och belönar bra idéer.

/Jesper

Kommentera

Sommarens första spellista

För ett tag sen satte vi ihop en spellista för att få igång sommarkänslorna. Den består av 39 goa låtar. Hjälp oss gärna att göra det till den ultimata listan. Vilka låtar ska läggas till och vilka måste bort?
 
Här hittar du listan: Sunnydays.se 2012
 
/Jesper
 

Kommentera

Nya modeller fotas och hittas på sunnydays.se inom kort.Nya modeller fotas och hittas på sunnydays.se inom kort.. Från instagram http://instagr.am/p/LLlDw5lIZG/

 

Kommentera

© Copyright, Triss i kungar 2012. Alla rättigheter förbehålls.